Välj en sida

Välkommen på kurs i blomsterbindning i vårt blomsterfält

Lär dig binda och arrangera vackra buketter med våra egenodlade snittblommor från vårt blomsterfält på Loddby gård utanför Söderköping.

Kursdatum:
19 augusti kl. 17:00
26:e augusti kl. 17:00
2:a september kl. 17.00
9:e september kl 17.00

Pris:
850kr – ca. 3 timmar
10-15 deltagare

I kursavgiften ingår två arbeten med blommor, en vas samt fika.

Kursen startar med en inspiration kring snittblommor och val av sorter till din bukett. Vi berättar även lite kort om våran egen snittblomsodling.

Efter detta går vi ut på blomsteråkern med varsin hink för att skörda. Vi tillhandahåller de redskap som du behöver för skörd.

Ute på blomsterfältet går vi igenom hur de olika blommorna ska skördas för att passa i en bukett och för att hålla så länge som möjligt i vas.

Sedan får du själva gå runt och välja de blommor som du vill jobba med. Vi finns hela tiden till hands!

När blommorna är skördade går vi till binderiborden och installerar oss. Medan blommorna vatten drar i sina hinkar fikar vi tillsammans.

Efter fikat börjar vi binda buketter och arrangerar i vas. Vi visar och handleder. Under kursen gör du två arbeten, en bunden bukett och ett litet blomsterarrangemang direkt i vas.

Villkor och avbokning

Avbokning är möjlig senast 5 dagar innan kursen. Betalningen av kursen sker på plats.

Din anmälan är inte personlig. Får du förhinder så kan du sälja eller ge bort din plats. Vid färre än 8 deltagare kan vi behöva ställa in kursen. Om detta händer kontaktar vi dig via mail eller telefon.

Vid anmälan får du en bokningsbekräftelse via mail.